Springboard Art Fair 2023

Een maand geleden stond ik onverwacht ineens op Springboard Art Fair.
In de prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht werd vanuit This Art Foundation een 4-daagse kunstbeurs georganiseerd voor geselecteerde kunstenaars die afstudeerden tijdens de corona pandemie (2019-2021). Een week of twee voor aanvang werd ik via via benaderd om alsnog mee te doen (hoewel in eerste instantie niet geselecteerd) met performance. Ik zag het als een mooie kans om naar buiten te treden met Drift.

Het waren 4 intense, toffe dagen waarin ik mijn non-disclaimers declameerde en hier interessante gesprekken over had met bezoekers en mede-kunstenaars. Ik bouwde Sisyphusiaans mijn sculptuur (No. 5, 2021) op en af. En dit alles onder het toeziend oog van Uma/Eshu (2021).

Overview
Staatssecretaris OCW, Mondriaan Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds op bezoek

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *